Skip to content

Gran Concert – Dorian & La Habitación Roja

DORIAN
El grup català, referent de l’escena ‘indie’ a nivell nacional ens presenta el seu nou treball “Ritual”. El so de Dorian combina la música electrònica i el new wave d’una manera molt personal. Les lletres de les cançons sovint tracten sobre la desorientació contemporània de la humanitat o les injustícies socials. A més també reflecteixen altres temes d’actualitat com l’amenaça del canvi climàtic, la corrupció política o l’homofòbia.

LA HABITACIÓN ROJA
Són la banda ‘indie’ de referència a València i una de les més destacades del panorama espanyol. El nou de l’Habitación Roja aprofundeix en el so guitarrero de la banda, entrellaça el seu costat més introspectiu amb melodies radiants i eleva el seu esperit de lluita fins a l’infinit. “Años luz II” és un àlbum construït en la llibertat, replet de melodies redones, històries de superació i les clàssiques anàlisis del grup sobre les complexes relacions humanes.

 

Entrada: 15 €uros anticipada – 20 €uros en taquilla.
Obertura de portes: Una hora i mitja abans de començar.
Aforament: Limitat.

A partir del 28 de juny a les 12.00h, venda de entrades a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA.

Atenció: A causa d’un retard amb la sincronització bancària, poden rebre el missatge que la seua operació ha sigut incorrecta. Si han confirmat el pagament, NO tornen a comprar-les, rebran les seues entrades en un termini màxim de 24 hores.

 

INSTAL·LACIÓ PUNT VIOLETA XÀTIVA 2022

UNITAT DE PREVENCIÓ COMUNITARIA EN CONDUCTES ADDICTIVES DE XÀTIVA

DATA

19 agost 2022

HORA

23:00

Lloc

Camp de futbol la Murta
Av. de la Murta, s/nº.

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04