Skip to content

Inauguració de la Fira d’Agost de Xàtiva 2021

Després del parlament institucional es representarà l’espectacle Sylphes a carrec de AERIAL STRADA, una obra combinada de dansa i dansa aèria. Un espectacle on l’acrobàcia, la música en directe i la imatge amb el fil conductor de “Les quatre estacions” de Vivaldi és capaç de generar moments d’una plasticitat i bellesa sorprenents.
Posteriorment, castell de focs artificials disparat per la Pirotècnia Aitana i patrocinat per Hinojosa Packaging Xàtiva.

Suspensió castell de focs artificials dies 14 i 15
La GVA ha decretat nivell de preemergència 3 des del dijous 12 d’agost fins la finalització de la situació de preemergència per risc d’incendis forestals. La resta de castells programats queden pendents de l’alçament de la situació.

Entrada: Gratuïta. Venda d’entrades presencial, del 26 de juliol al 6 d’agost, a les taquilles del Gran Teatre, de 18:00 a 21:00h, amb un màxim de 4 entrades per persona. A partir del 2 d’agost, a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA

 

Apertura de portes una hora i mitja abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.

 

Acte accesible per persones sordes.

Data

14 agost 2021

Hora

22:00 - 23:30

Ubicació

Camp de futbol la Murta
Av. de la Murta, s/nº.

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
COL-LABORA:

Recreativos Saetabis
Decathlon
Famaliving Xàtiva
Smartt Mobiliari

COMPRA / RESERVADE

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.