Skip to content

Acte inaugural de la Fira d’Agost de Xàtiva 2022

Nomenament Oficial de Patricia Iborra Mollá com a Reina de la Fira i de la seua Cort d’Honor.

Tot seguit Mayumana presenta Currents, un espectacle inspirat en la batalla creativa entre Nikola Tesla i Thomas Alva Edison per a la invenció de formes modernes d’electricitat.

En Currents el grup Mayumana presenta un espectacle immensament sofisticat que utilitza recursos de teatre, dansa, música, clown i percussió, usant al seu torn recursos físics simples: 8 persones interpretant la matemàtica de les arts. Cossos atlètics en moviment, multiplicats en ritme, elevats a les infinites possibilitats del so generat a partir de poals i colps de mans i peus.

La seua producció tècnica compta amb l’última tecnologia en pantalles LED i il·luminació, portada directament des de Las Vegas. En el espectacle hi ha vídeos multimèdia que ofereixen perspectives diferents al públic, sent alhora instrument per a amplificar l’acció i per a contrastar la història en l’escenari. La música i la coreografia són creacions originals que reflecteixen la manera de narrar que utilitza Mayumana en el seu estil totalment únic. Es tracta d’una actuació de 80 minuts sense text en la qual la música, el ritme i la dansa creativa parlen per si sols.

 

Entrada: Gratuïta.
Obertura de portes: Una hora abans de començar.

Acte accesible per persones sordes.

DATA

14 agost 2022

HORA

22:30

Lloc

Camp de futbol la Murta
Av. de la Murta, s/nº.

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04