Skip to content

Lo nunca visto

A un mes del tancament per impagaments del seu estudi, una decrèpita professora de dansa i teatre per a xiquetes, decideix que és el moment del “ara o mai” i realitzar un espectacle que revolucione l’art contemporani: “Lo nunca visto”. Sense talent, sense diners i ja sense alumnes en les seues classes, es llança a reclutar a “artistes compromesos” per a la seua causa. Només acudiran a la seua crida dues de les seues exalumnes: una yonki gallega i un mestressa de casa recentment escapolida. El lliurament en cos i ànima de les nostres tres protagonistes, que no tenen una altra cosa que explicar-nos més que les seues pròpies vides, ens posarà el llistó molt alt, fent-nos ballar de plor i riure de suor.
Comença la funció.
Fosc.

Entrada: Gratuïta. Venda d’entrades presencial, del 26 de juliol al 6 d’agost, a les taquilles del Gran Teatre, de 18:00 a 21:00h, amb un màxim de 4 entrades per persona. A partir del 2 d’agost, a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA

 

Apertura de portes una hora abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.


Data

15 agost 2021

Hora

22:00 - 23:15

Ubicació

Jardins del Palasiet
Carrer Prof. Sanchis Guarner
Categoria

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04

COMPRA / RESERVADE

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.