Skip to content

Lola Índigo en concert

Actuació de Lola Índigo, la banda femenina liderada per Mimi Doblegues. Gràcies al seu primer single, “Ya no quiero ná”, Lola Índigo va aconseguir el triple disc de platí. Les seues col·laboracions al costat de Juan Magán, Mala Rodríguez, Aitana o Don Patricio s’han convertit en grans èxits, arribant aconseguir els llocs més alts de les llistes de música del nostre país. Ara, després de guanyar el premi “Artista de l’Any d’Espanya” pels MTV Europe Music Award, l’artista ens presenta el seu primer disc.

 

Apertura de portes una hora i mitja abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.

 

Xàtiva lliure d'agressions sexistes
Xàtiva lliure d’agressions sexistes

Data

19 agost 2021

Hora

21:00 - 23:00

Ubicació

Camp de futbol la Murta
Av. de la Murta, s/nº.

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
COL-LABORA:

Recreativos Saetabis
Decathlon
Famaliving Xàtiva
Smartt Mobiliari

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.