Skip to content

Concert “Los chicos del swing” i “AC/DX”

Actuacions dels grups xativins “Los chicos del swing” i “AC/DX”

Obriran la nit el grup “Los chicos del swing” que recrea música dels anys 30 i 40 formada per Paula Climent, Santi Llopis, Paco Egea, Màxim Climent i Òscar Vila.

Tancarà aquesta vetlada musical la banda de jazz AC/DX Dixie, banda d’estil Dixieland, un dels estils jazz-hot que naix cap als anys 20. Els membres d’aquesta formació son: Santi Llopis (Clarinet), Ricard Soriano (Saxo), Sergi Albelda (Trompeta), Quique Díez (Trombó), Vicent Gil (Tuba), Francesc Albero (Piano), Òscar Vila (Banjo), Gaspar Nadal (Bateria).

Entrada: Gratuïta. Venda d’entrades presencial, del 26 de juliol al 6 d’agost, a les taquilles del Gran Teatre, de 18:00 a 21:00h, amb un màxim de 4 entrades per persona. A partir del 2 d’agost, a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA

 

Apertura de portes una hora abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.

 

Xàtiva lliure d'agressions sexistes
Xàtiva lliure d’agressions sexistes

Data

16 agost 2021

Hora

22:00 - 00:00

Ubicació

Jardins del Palasiet
Carrer Prof. Sanchis Guarner

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04

COMPRA / RESERVADE

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.