Skip to content

Los Zigarros i Xoel López

Los Zigarros entenen el rock & roll d’una manera especial, el seu potent directe, la imatge i actitud que els caracteritza fa que els seus concerts siguin una experiència única. La banda valenciana són l’essència, l’ànima, la llavor i el fruit de qualsevol escenari que els hagi cedit el seu espai al llarg dels anys.

Xoel López, anteriorment conegut com Deluxe presenta en la Fira de Xàtiva el seu últim treball “Si mi rayo te alcanzara” en el 15é disc en la carrera de Xoel López i el quart que signa en solitari.

Entrada: 10 €uros. A partir del 21 de juliol, venda anticipada a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA i a les taquilles del Gran Teatre de 18.00h a 21.00h de dilluns a divendres.

 

Apertura de portes una hora i mitja abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.

 

Xàtiva lliure d'agressions sexistes
Xàtiva lliure d’agressions sexistes

Data

16 agost 2021

Hora

21:00 - 01:00

Ubicació

Camp de futbol la Murta
Av. de la Murta, s/nº.

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
COL-LABORA:

Recreativos Saetabis
Decathlon
Famaliving Xàtiva
Smartt Mobiliari

COMPRA / RESERVADE

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.