Skip to content

Mortelo i Manzani Filibuster

La nova i arriscada aventura en què Mortelo&Manzani posaran en perill les seues vides i les de tot el públic que envolte l’escenari a menys de deu metres de distància, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida.
Els últims reclutes de la prestigiosa «Fili Busters Daredevil Academy».
Divertidíssima proposta de circ i pallasso, amb tècniques de funambulisme i amb un aparell únic! La creació i adreça recau sobre un dels artistes del circuit nacional de carrer més carismàtics, el malagueny David Morales (Capità Meravella), i en aliança amb la productora circense La Circoteca i el Festival Circada de Sevilla.

 

Apertura de portes una hora abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.

 

Acte accesible per a persones sordes.

Data

19 agost 2021

Hora

19:30 - 20:15

Ubicació

CEIP Martínez Bellver
Carrer de Ventura Pascual
Categoria

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
PATROCINA:

Congelados Ángela

COMPRA / RESERVADE

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.