Skip to content

Nit de sainet i monòlegs

SAINET: “Tot al black”

A càrrec de Falla Raval

 

MONÒLEGS: “Ché les rialles continuen”

Les anècdotes i experiències viscudes a la Comunitat Valenciana per quatre còmics –tres murcians i un valencià- són l’essència de l’espectacle Ché. Un show còmic que promet carcallades, improvisació i moltes sorpreses.
Inspirant-se en les reeixides comèdies cinematogràfiques “Huit cognoms bascos” i “Huit cognoms catalans” del director Emilio Martínez-Lázaro, l’espectacle es nodreix, al llarg dels seus 120 minuts de duració, de la manera de ser i expressar-se pròpies de valencians i murcians per a contar històries quotidianes amb el seu propi segell passades sempre pel tamís del bon rotllo.

 

Apertura de portes una hora abans de començar.
Aforament limitat – Entrades numerades i personalitzades.
Ús obligatori de mascareta.
Control de temperatura en accessos.


Data

18 agost 2021

Hora

22:00 - 00:00

Ubicació

Jardins del Palasiet
Carrer Prof. Sanchis Guarner
Categoria

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04

COMPRA / RESERVADE

Normes COVID

  • Compra màxima per operació 8 entrades.
  • Per protocol COVID el/la comprador/a assumeix manifesta que les entrades comprades de forma agrupada es corresponen amb unitats familiars o de convivència.
  • Totes les persones que ocupen cadira deuran adquirir la seua entrada nominativa.
  • Els menors de 16 anys no acompanyas per un adult deuran aportar a l’entrada del recinte autorització segons model facilitat per la organització.
  • Tot el públic deurà estar assegut en cadira i les entrades seran nominatives.
  • Les persones menors de 14 anys podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor/a. Els tutors/es hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Les persones menors d’entre 14 i 16 anys complerts podran accedir pagant l’entrada corresponent i hauran d’aportar en l’accés una autorització signada pels seus pares o un tutor/a.