Skip to content

Nit jove – El diluvi, Mafalda i Tesa

EL DILUVI
Hereus d’un llegat que es remunta a històrics del folk valencià com Al Tall o Carraixet, creativament fills de l’enorme figura d’Ovidi Montllor i savis actualitzadors d’aquesta herència mitjançant la fusió amb altres estils i una sonoritat plenament actual i vigent. Interpreten una música arrelada en el folk, però un folk modern, que fusiona estils tan diversos com la cúmbia i la rumba, el reggae, i el ska, passant pel pop rock i la música d’arrel.

MAFALDA
Imprevisibles en el sonido, coherentes en el mensaje, radicales para analizar los problemas, elles son MAFALDA. Creadoras de su propio género y acuñando un sonido cada vez más propio, la banda valenciana explota todo su potencial en cada actuación. A la garra sonora de las canciones se les suma el espectáculo de luces que les acompaña. Además de una puesta en escena renovada, este año nos traen nuevo trabajo.

TESA
Tesa ​és una rapera del poble d’Almussafes (València) amb un estil únic que l’ha portada a liderar una escena urbana valenciana en creixement i expansió constants. La seva música, que mescla hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: A​rrels​, ​Feminisme i​ F​esta​.

 

Entrada: Gratuïta amb invitació.
Obertura de portes: Una hora abans de començar.
Aforament: Limitat.

A partir del 28 de juny a les 12.00h, es podran retirar les invitacions a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA i a CASA DE CULTURA de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 21.00h de dilluns a divendres.

 

INSTAL·LACIÓ PUNT VIOLETA XÀTIVA 2022

UNITAT DE PREVENCIÓ COMUNITARIA EN CONDUCTES ADDICTIVES DE XÀTIVA

DATA

18 agost 2022

HORA

22:00

Lloc

Camp de futbol la Murta
Av. de la Murta, s/nº.

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04