Skip to content

Acte inaugural de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023

Nomenament oficial de Reyes Camarasa Iborra com a Reina de la Fira 2023 i de la seua Cort d’Honor.

A continuació tindrem el privilegi d’escoltar a dues de les cantants espanyoles més internacionals de tots els temps, habituals en les millors sales d’òpera del circuit internacional: AINHOA ARTETA i NANCY FABIOLA HERRERA. Aquestes dues grans veus ens oferiran un repertori fresc i variat, amb romances populars de sarsuela, boleros, tangos i musicals de Broadway.
Acompanyant-les, tindrem l’Orquestra de Cambra “SOLISTES DE VALÈNCIA”, formada per destacats músics valencians que participen en les formacions simfòniques més prestigioses d’Espanya. La direcció musical anirà a càrrec de Roberto Turlo, i els arranjaments i l’orquestració seran obra de Pau Chafer i Xavier Piquer.

AINHOA ARTETA és una soprano amb una llarga trajectòria internacional, que va debutar com a primera figura de l’òpera en 1990 a Palm Beach (Estats Units). Des de llavors ha desenvolupat una intensa carrera en l’àmbit internacional, interpretant les grans obres de Verdi o Mozart, entre d’altres. Plácido Domingo es va convertir en el seu padrí artístic i la va convidar a col·laborar amb ell en concerts a Espanya, Estats Units, Brasil, França, Turquia, Alemanya i Àustria. De fet, el suport incondicional del tenor espanyol li va obrir les portes del Royal Opera Covent Garden de Londres.

NANCY FABIOLA HERRERA és una mezzosoprano que ha triomfat en els principals teatres d’òpera del món, com el Metropolitan Opera House de Nova York, el Teatro alla Scala de Milà o el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La seua veu càlida i expressiva li ha permés abordar amb èxit els papers més emblemàtics del seu registre, com Carmen, Dalila o Charlotte. Ha treballat amb directors com Zubin Mehta, Lorin Maazel o Riccardo Muti, i ha compartit escenari amb artistes com José Carreras, Juan Diego Flórez o Rolando Villazón.

No us perdeu aquesta ocasió única de gaudir de la millor música en directe amb Ainhoa Arteta i Nancy Fabiola Herrera. Una nit màgica que ens farà vibrar amb les seues grans emocions.

 

 

Entrada: gratuïta.
Obertura de portes: una hora abans de començar.

 

Acte accessible per a persones sordes.

Data

14 agost 2023
Caducat

Hora

22:30

Localització

Camp de Futbol La Murta
Av. de la Murta, s/n

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
COL·LABORA

Ulsan Motor concessionari KIA Xàtiva
Jardí Bioverd S.L
Coca-Cola