Skip to content

Festa de les paelles

Al recinte sols podran accedir per a les paelles les persones amb tiquet. L’obertura de portes i el repartiment de condiments s’iniciarà a les 12 hores, i les portes del recinte s’obriran per al públic general a partir de les 16 hores amb entrada lliure. La festa estarà amenitzada per l’orquestra Matrix Band en horari de 16.30h a 21.00h. Cal recordar que no es podran entrar al recinte botelles de vidre.

 

A partir del 8 d’agost a les 08.00h, es podran fer les reserves per als tiquets de les paelles de la fira d’agost 2022 a través de la plataforma de FIRAXÀTIVA.
Hi ha un total de 150 taules que estaran numerades i que apareixeran en un plànol, cada grup punxarà una taula i podran apuntar-se.
-Les reserves seran per taula amb un mínim de 6 comensals i un màxim de 10 comensals.
-El tiquet serà nominatiu, en el qual apareixerà el nom i cognoms així com el DNI de tots els componets del grup (aquesta informació serà gestionada dintre de la normativa vigent per a la protecció de dades).
-El tiquet es mostrarà a l’entrada i en la recollida dels condiments per a la verificació, i per poder ocupar la taula assignada.
-Si un mateix DNI és utilitzat en diverses reserves, s’anul·laran de manera immediata les taules en les quals aparega el DNI duplicat.
-Els menors d’edat hauran de presentar a l’entrada del recinte el tiquet nominatiu de la taula i l’autorització d’un tutor responsable. DESCARREGAR AUTORITZACIÓ.
-L’entrada al recinte es farà en grup.
-Es obligatori portar el DNI.
-Per cada taula ha d’haver-hi mínim 4 adults que seran els responsables de qualsevol incidència.

 

INSTAL·LACIÓ PUNT VIOLETA XÀTIVA 2022

DATA

21 agost 2022

HORA

13:00

Lloc

Pàrquing Pavelló Voleibol
Ctra. Alzira, 0, 46800 Xàtiva
Categoria

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva - Regidoria de Fira i festes
Telèfon
962 28 23 04