Skip to content

Gran Concert – Fangoria

FANGORIA és una banda de música electrònica madrilenya creada l’any 1989 per Alaska (veu i guitarra a vegades) i Nacho Canut (teclats). Establits com a duo, tots dos artistes van iniciar l’any 1989 la seua trajectòria amb un estil musical basat en arrels de l’acidhouse combinats amb pop/rock i electrònica ballable que, un estil únic amb el qual, al llarg de la seua carrera, han aconseguit guanyar diversos premis de la música i el premi de la revista Rolling Stone.

Després d’«EXISTENCIALISMO POP» i d’«EDIFICACIONES PAGANAS», «EX PROFESO» és el tercer lliurament de la trilogia d’EP (de l’anglés Extended Play) que es plantegen fer en eixir del confinament. Tres col·leccions de 4 o 5 cançons cadascuna amb el que obrin un parèntesi en la seua dinàmica de gravar un àlbum de 12 cançons cada dos anys.
Aquest tercer EP ha quedat el més eclèctic de la sèrie. Van passar del house revisat amb sons actuals (Una mica tot) al glam (Un vampir per a dos) passant pel techno (L’impossible), el pop disc-diva eurovisiva i per descomptat el Rock’n Roll (Satanisme, art abstracte i NewYorkDolls).

 

Entrada: 20 €uros.
Obertura de portes: Una hora i mitja abans de començar.
Aforament: Limitat.

A partir del 27 de juny a les 10.00 h, venda d´entrades a través de FIRAXÀTIVA i de la plataforma ATENEA360. A taquilles el mateix dia del concert.

 

INSTAL·LACIÓ PUNT VIOLETA XÀTIVA 2023

UNITAT DE PREVENCIÓ COMUNITARIA EN CONDUCTES ADDICTIVES DE XÀTIVA

Data

19 agost 2023
Caducat

Hora

23:00

Localització

Camp de Futbol La Murta
Av. de la Murta, s/n

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
PATROCINA

Coca-Cola