Skip to content

Nit de Sainets al Palasiet

Actuació als Jardins del Palasiet de grups locals de teatre en valencià amb la representació de sainets clàssics.

“JOC D’AMOR”
Isabel viu amb la seua neboda Lluïsa. Lluïsa està enamorada de Blai i volen tindré el consentiment de sa tia per a poder casar-se. Isabel utilitzarà tots els seus poders de seducció per a evitar que Lluïsa es case abans que ella i molt menys per amor.
Un joc d’amor entre tia i neboda desfarà aquest embolic.
A càrrec de Falla Sant Jordi.

A càrrec: Falla Sant Jordi
FALLA SANT JORDI

 

 

 

 

 

“ÀNIMA INFIDEL”
A la mort de Maria, Paco, el seu marit, per a passar el dol, es troba acompanyat d’amics i veïns. Aquests no saben com revelar la infidelitat de la seua dona per a no fer-li mal. Eva, veïna i amiga de Paco, enamorada d’ell des de sempre, per fi veu l’ocasió per estar amb ell, però Paco es troba molt abatut.
Els amics de Paco, acaben declarant que la seua dona l’enganyava amb un altre, però Paco incrèdul i dolgut intenta aclarir l’embolic en què es troba i quan pareix que l’assumpte pot quedar en una simple sospita de veïns i amics, de sobte, apareix un nou personatge en la trama, es tracta d’Àgata, viuda de l’amant de Maria, que confirma la terrible realitat per a Paco. La confessió deixa bocabadats els amics de Paco i provoca la gelosia d’Eva i la satisfacció de les xafarderes del barri.
A càrrec de Falla Ferroviària.

FALLA FERROVIÀRIA

 

“UN DIA EN LA CONSULTA”
Aquest sainet ens conta la història d’un consultori ubicat en un poble xicotet, en el qual el metge, que es una mica peculiar, intentarà donar solució a les malalties i problemes de les pacients que aniran arribant. Les usuàries d’aquest servici no ho posaran gens fàcil, ja que les seues molèsties de vegades són poc comuns i d’una gran creativitat.
Del que estem segures, és que aquesta colla de dones ens faran riure amb totes les seues ocurrències. Vos esperem!
A càrrec de Falla Selgas i adjacents.

FALLA SELGAS i ADJACENTS

 

Obertura de portes: una hora abans fins a omplir aforament.
Entrada: gratuïta.

 

Data

17 agost 2023
Caducat

Hora

23:00

Localització

Jardins del Palasiet
Carrer Prof. Sanchis Guarner
Categoria

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04
PATROCINA

Coca-Cola