Skip to content

Nit jove – Lia Kali, La Fúmiga i The Tyets

La Nit Jove de la Fira de Xàtiva promet ser una vetllada inoblidable amb una alineació excepcional d’artistes que combinaran diversos estils musicals per a garantir una nit plena d’energia i diversió.

Lia Kali
Lia Kali, una de les veus més destacades de l’escena urbana actual, portarà el seu carisma i talent a l’escenari de la Fira de Xàtiva. Amb un estil que fusiona reggae, jazz, soul i rap, Lia Kali ha conquistat el públic amb el seu àlbum debut “Contra Todo Pronóstico” publicat el març de 2023. La seua música, carregada d’autenticitat i emoció, ha acumulat milions d’escoltes a les principals plataformes digitals, consolidant-la com una artista imprescindible del moment.

La Fúmiga
Des d’Alzira, La Fúmiga ha esdevingut un fenomen social dins la música festiva valenciana. Amb la seua proposta que combina pop, ska, ritmes balcànics i l’essència de les bandes de música popular, La Fúmiga ha captivat milers de seguidors. Els seus treballs, com “Espremedors” i “Fotosíntesi”, reflecteixen una energia contagiosa i un compromís amb la consciència social que els han portat a ser un dels grups més estimats i seguidors de la nostra terra.

The Tyets
The Tyets, el duo català format per Oriol de Ramon i Xavier Coca, tancarà la nit amb el seu característic “trapeton”. Barrejant reggaeton i música tradicional catalana, han aconseguit fites històriques com ser el primer grup en català a arribar al milió d’oients mensuals a Spotify. Amb èxits com “Coti x Coti”, els seus ritmes frescos i lletres humorístiques i plenes de referències culturals, The Tyets aportaran un toc únic i divertit a aquesta Nit Jove.

No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’una nit plena de música, diversió i bona companyia a la Fira de Xàtiva. La Nit Jove és una cita obligada per a tots els amants de la música i la festa!

 

Obertura de portes: una hora abans de començar.
Aforament: limitat.
Producció: Ajuntament de Xàtiva i Pro21.

Venda d’entrades a través de la plataforma NOTIKUMI. A taquilles el mateix dia del concert (horari venda: de 17.00 a 23.55 h).

Recordem que l’entrada dels menors es regirà segons l’estipulat a continuació:

  • Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats de mare/pare/tutora legal per entrar i durant la realització del concert.
  • Els menors entre 16 i 18 anys han de presentar a l’entrada una autorització signada per mare/pare/tutora junt amb una còpia del DNI per accedir al concert.
  • Les xiquetes o xiquets menors de 6 anys (6 anys no inclòs) no pagaran entrada. Però és necessari avisar amb antelació a aquest correu electrònic.

 

INSTAL·LACIÓ PUNT VIOLETA XÀTIVA 2024

UNITAT DE PREVENCIÓ COMUNITARIA EN CONDUCTES ADDICTIVES DE XÀTIVA

INSTAL·LACIÓ PUNT ARC DE SANT MARTÍ 2024

Data

16 agost 2024

Hora

21:00

Localització

Camp de Futbol La Murta
Av. de la Murta, s/n

Organitzador

Ajuntament de Xàtiva
Telèfon
962 28 23 04