Skip to content
ana-mena

Ana Mena actuarà en la Fira de Xàtiva el 19 d’agost

Ana Mena encapçala el cartell de la Fira de Xàtiva 2024 i promet ser un esdeveniment inoblidable i ple d´energia. L'artista de fama internacional actuarà el 19 d'agost a l'escenari de la Murta.

Ana Mena, una de les artistes més escoltades en l’era del streaming a Espanya, es presentarà en la capital de la Costera el pròxim 19 d’agost, en el marc de la Fira de Xàtiva. La cantant, originària d’Estepona, Màlaga, ha destacat des de la infància per la seua prodigiosa veu i va començar la seua carrera en el programa “Menuda Noche” de Canal Sur.

Als onze anys, Ana Mena va incursionar en l’actuació protagonitzant la TV movie “Marisol” per a Antena 3, guanyant el reconeixement tant de la crítica com del públic. La seua carrera va continuar ascendint, obtenint nombrosos premis nacionals, incloent-hi el Primer Premi d’Andalusia en el programa “Veo Veo” en 2006 i guanyant “My Camp Rock 2” de Disney Channel als tretze anys.

Ana Mena ha treballat tant en televisió com en cinema, destacant-se en sèries com “Supercharly” i “Vive Cantando”, i en la pel·lícula “La piel que habito” de Pedro Almodóvar. Al llarg de la seua carrera, ha llançat múltiples èxits musicals i ha col·laborat amb artistes internacionals com Becky G, CNCO, Fred de Palma, i Rocco Hunt, aconseguint discos d’or i platí en diversos països.

Amb el seu primer àlbum “Index” va arribar al top 10 de vendes a Espanya i ha continuat collint èxits amb cançons com “A un paso de la luna” i “Una volta ancora”, que es van convertir en himnes de l’estiu a Itàlia i Espanya.

El concert d’Ana Mena a Xàtiva promet ser un esdeveniment inoblidable. No et perdes l’oportunitat de veure-la en viu a la Fira de Xàtiva!