Skip to content
Juan Magán Xàtiva

Juan Magán i Juanjo García a la Fira d’Agost 2024

Juan Magán i Juanjo García oferiran un concert espectacular a La Murta durant la Fira d’Agost de Xàtiva 2024, el dissabte 17 d’agost.

El reconegut cantant Juan Magán oferirà un concert espectacular a l’espai escènic de La Murta durant l’edició 2024 de la Fira d’Agost de Xàtiva. Amb ell estarà el DJ urbà Juanjo García, prometent una vetllada inoblidable per a tots els assistents.
El concert, un dels esdeveniments més esperats de la fira, tindrà lloc el dissabte 17 d’agost. La venda d’entrades està disponible mitjançant la plataforma 360.

Sobre Juan Magán

Juan Manuel Magán González, conegut mundialment com a Juan Magán, és un destacat productor discogràfic, DJ i cantant espanyol. Considerat el creador de l’electrollatí, Magán fusiona ritmes electrònics amb música llatina. Va aconseguir fama internacional el 2009 i el seu àlbum “El Rey Ha Regresado: #LatinIBIZAte” es va popularitzar en diversos països, incloent Mèxic, Espanya i Estats Units. Aquest àlbum inclou col·laboracions amb grans noms com Enrique Iglesias, J Balvin i Paulina Rubio, i va ser nominat als Premis Grammy Llatins el 2012.

Actuació de Juanjo García

A més a més de Magán, la vetllada comptarà amb la participació de Juanjo García, un dels DJ urbans més destacats d’Espanya. Juanjo García és conegut per les seues barreges de reggaetó, dembow i electrònica, i ha participat en festivals importants com Medusa Festival, Arenal Sound i Zevra a més d’haver realitzat diferents xous pels EUA, UK, Itàlia, Mèxic o Croàcia.

Informació d’entrades

No et perdes l’oportunitat de veure en viu a Juan Magán i Juanjo García a la Fira d’Agost 2024. Les entrades estan a la venda a la plataforma 360 Assegura’t el teu lloc i prepara’t per a una nit inoblidable de música i diversió a Xàtiva!