Skip to content
fitur-firaxativa-2024

Xàtiva viatjarà a FITUR per promocionar la Fira d’Agost

Es pretén iniciar una campanya per fer arribar aquesta celebració a tots els visitants que reuneix la Comunitat Valenciana durant l'estiu, així com també a la gent de fora de les nostres fronteres.

Xàtiva serà present un any més a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) que se celebra a Madrid entre el 24 i el 28 de gener. Hi assistiran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la tinenta d’alcalde i diputada autonòmica Xelo Angulo, la regidora de Turisme Raquel Caballero i la regidora de Cultura Festiva Maria Beltrán.

Entre les cites que es presentaran i potenciaran a FITUR hi ha la Fira d’Agost de Xàtiva, una guia gastronòmica i una trobada de turisme inclusiu. Dimecres està prevista la presentació d’una guia gastronòmica i esdeveniments celebrats a Xàtiva durant el present 2024, una mena de calendari amb totes les festivitats i atractius que es poden viure a la ciutat durant aquest exercici, així com els diferents plats típics que ofereix la nostra localitat i on poder degustar-los.

Pel que fa a la Fira d’Agost, s’ha preparat un vídeo que s’estrenarà dijous i amb el qual es pretén iniciar una campanya per fer arribar aquesta celebració a tots els visitants que reuneix la Comunitat Valenciana durant l’estiu, així com també a la gent de fora de les nostres fronteres. A la mateixa cita també es donarà a conèixer la trobada «Jo també hi vaig», que s’organitzarà a Xàtiva per potenciar el turisme inclusiu, accessible i sostenible.

A més d’aquestes presentacions, també es desenvoluparan reunions amb entitats com l’Ajuntament de Gandia, per continuar potenciant la Ruta Borja, i actes institucionals com el de la Diputació de València (dimecres) o el de la inauguració institucional del Dia de la Comunitat Valenciana ( dijous).

Cal apuntar que aquest any no serà FITUR l’escenari de presentació del cartell del Festival Nits al Castell, pel fet que se celebra el 25è aniversari i està previst dur a terme un acte especial de presentació, el qual tindrà lloc a Xàtiva a finals del mes de març.