Skip to content

Fangoria animarà la Fira de Xàtiva 2023

Fangoria, el duo de música electrònica format per Alaska i Nacho Canut, animarà la Fira de Xàtiva 2023 amb un concert el 19 d'agost a l'espai escènic de La Murta.

Fangoria, el duo de música electrònica format per Alaska i Nacho Canut, animarà la Fira de Xàtiva 2023 la nit del 19 d’agost l’espai escènic de La Murta. El grup presentarà el seu últim treball, “EX-PROFESSE”, el tercer d’una trilogia de EPs que han llançat després del confinament.

Fangoria porta més de 30 anys en l’escena musical espanyola, amb un estil únic que combina acid house, pop, rock i electrònica ballable. Han guanyat diversos premis de la música i el reconeixement de la crítica i el públic. Les seues cançons són himnes generacionals que parlen d’amor, desamor, existencialisme i rebel·lia.

El concert de Fangoria serà un dels atractius dels concerts de la Fira de Xàtiva 2023, una celebració que es remunta a l’any 1250 per privilegi del rei Jaume I. Durant cinc dies, la ciutat s’ompli d’atraccions, comerç, cultura i música per a tots els gustos i edats. Una cita imprescindible per a gaudir de l’estiu en tota la seua esplendor.